Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Dosarul Sorinei va fi strămutat la Slatina

baia de arama

Dosarul Sorinei de la Baia de Aramă va fi strămutat la Slatina, au decis magistrații Curții de Apel Craiova. Solicitarea a fost făcută de familia Săcărin.

„S-a admis cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt. Minuta este mai amplă, au fost desființate și actele întocmite de Judecătoria Drobeta Turnu Severin ca urmare a admiterii cererii de strămutare. Dosarul va fi trimis la Tribunalul Olt, se va înregistrat și se va da un termen de judecare. Conform minute se dispune refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanță înainte de strămutare”, a declarat, pentru MEDIAFAX,Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova.

După ce Tribunalul Mehedinți a transferat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin cererea formulată de Procurorul general Bogdan Licu de a emite o ordonanță președințială prin care  minorei Sorina Săcărin, cea în jurul cărei s-a iscat un scandal național privind condiţiile adopţiei, să nu poată părăsi ţara, pe rolul acestei instanțe a rămas disjunsă cauza privind strămutarea procesului. Judecătorii de la Tribunalul Mehedinți s-au pronunțat în dosarul 1769/101/2019, având ca obiect „strămutare Disjunsă cauza din dosarul nr.1762/101/2019”, printr-o declinare de competență.

ULTIMA ORĂ - Viorica Dăncilă, negocieri cu Kelemen Hunor la Palatul Victoria

„Cu privire la cererea de strămutare, s-a constituit un nou dosar, tot pe rolul Tribunalului, având ca obiect strămutarea, iar soluția dată de judecători a fost declinarea competenței privind acestă strămutare către Curtea de Apel Craiova. Această instanță va analiza dosarul și va da o soluție”, a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Mehedinți, judecătorul Corado Gabriel Ungureanu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis astăzi ca dosarul Sorinei să fie strămutat la Tribunalul Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.