Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Două grădiniţe şi o creşă au fost ÎNCHISE, după ce un copil a murit de meningită: 'Să se ducă la medic, să fie consultaţi'

alerta

Alertă într-un oraş din România, după ce un copil de patru ani a murit, fiind suspect de meningită. Totul s-a întâmplat în Motru, judeţul Gorj, iar autorităţile au decis să închidă două grădiniţe şi o creşă pentru dezinsecţie. Chiar edilul oraşului a făcut anunţul în direct la Antena 3.

Citește și: Consiliul Concurenței le-a dat undă VERDE! Tranzacția a fost AUTORIZATĂ

"Grădiniţa 7, Grădiniţa 1 şi creşa le închidem. Au fost şi la clubul elevilor. De aceea am luat această măsură preventivă. Medicii au preluat azi-noapte cazul. Au acordat primul ajutor.A fost resuscitat. Nu s-a putut face nimic. Băieţelul avea patru ani", a spus primarul Gigel Jianu, care a făcut un apel disperat către părinţi.

Citește și: O bancă importantă din România se REINVENTEAZĂ: DISPAR ghișeele! Ce se va întâmpla cu angajații

"Recomandarea noastră este să se ducă toţi la medic. Să fie consultaţi. Epidemie înseamnă foarte multe cazuri. E vorba de un singur caz care nici el nu este sigur până când nu vom primi rezultatele analizelor.Mâine avem program de dezinsecţie în toate locurile", a mai spus Jianu.

În plus, Spitalul din Motru este în carantină, boala fiind contagioasă.Încă doi copii de grădinița nr. 7 au fost duși la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.