Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Fostul iubit al prietenei Luizei Melencu a fost REȚINUT: Ce implicare are în cazul monstrului din Caracal

Luiza Melencu

Polițiștii din Dolj au decis reținerea fostului iubit al prietenei Luizei Melencu, care a sesizat la 112, în iulie, că fostul ei prieten a devenit agresiv. Reacția vine după ce fata a povestit în presă ce i se întâmplă. Fata a spus că poliţiștii au amenințat-o cu amendă dacă mai sună la 112, potrivit mediafax.

Tânărul suspectat că a agresat fata de 16 ani, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, a fost reţinut de poliţişti.

Tânărul de 22 de ani este bănuit că a intrat, la începutul lunii iulie, în casa Izabelei, înarmat cu un topor, după ce anterior i-a trimis acesteia mai multe mesaje de amenințare.

Tânărul este suspectat de violare de domiciliu şi ameninţare.

Izabela, prietenă a Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal, a povestit că a sunat la 112 în luna iulie, atunci când s-a despărţit de fostul prieten, care a devenit agresiv şi a încercat să intre peste ea în casă.

Citește și: Sondaj: Klaus Iohannis, de neoprit în cursa către Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

„Era foarte gelos şi începuse să mă bată. Atunci m-am despărţit de el. A început să devină şi mai agresiv şi a încercat să intre peste mine în casă, la începutul lunii iulie, dimineaţa, la 4. Am sunat la 112 şi când am văzut că a trecut ceva timp şi nu vine nimeni am mai sunat încă o dată şi apoi a venit poliţia. Mi-au spus că mă amendează dacă mai sun la 112", a spus Izabela, în vârstă de 16 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, spunea că pe numele tânărului care a agresat-o pe prietena Luizei Melencu a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

„La nivelul Postului de Poliţie Dioşti se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare. Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care la data de 4 iulie a.c. ar fi pătruns în locuinţa celei în cauză şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Totodată, conducerea IPJ Dolj a anunțat că face un control la Poliția Dioști, după ce Izabela a povestit că a fost amenințată cu amenda de polițiști pentru că a sunat la 122.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.