Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Belgia: 15 oameni au fost luaţi OSTATICI, la Bruxelles / UPDATE

express.co.uk
politie belgia

UPDATE

Individul, înarmat cu un cuţit, a fost reţinut într-o descindere a unităţilor speciale ale Poliţiei. Toţi ostaticii au fost eliberaţi şi nicio persoană nu a fost rănită. Conform unor surse, bărbatul nu formulase nicio revendicare specifică pentru agresiune, dar strigase de mai multe ori "Nu vreau să ajung la închisoare".

ŞTIREA INIŢIALĂ

Alertă de proporţii în Belgia. Cel puţin 15 persoane au fost luate ostatice într-un supermarket aflat la periferia oraşului Bruxelles. Poliţia belgiană a anunţat acest incident, iar operaţiunea este, în desfăşurare în aceste momente, anunţă mediafax.

Un individ înarmat a sechestrat cel puţin 15 persoane într-un supermarket Carrefour situat în zona Alsemberg, în localitatea Forest, la periferia sud-vestică a oraşului Bruxelles, informează postul RTL. "Cincisprezece persoane sunt ţinute ostatice în magazin de un individ înarmat", a confirmat Poliţia belgiană, citată de site-ul publicaţiei Le Soir. Motivele agresorului nu se cunosc, mai spune sursa citată.

Zeci de echipaje de poliţie, inclusiv cu elicoptere, au fost mobilizate în zona Forest / Molière, iar numeroase străzi şi bulevarde sunt blocate. Nu este clar dacă incidentul are caracter terorist ori este vorba de un alt tip de infracţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.