Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Bihor, după ce 18 angajați ai unei ferme de pui s-au intoxicat cu o substanță necunoscută: Opt oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

www.realitatea.net
ambulanță accident

Angajații unei ferme de pui din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, s-au intoxicat cu substanțe necunoscute până la această oră. 18 angajați au ieșit din hală în momentul în care s-au simțit rău, iar până acum opt au avut nevoie de îngrijiri medicale, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Olguța Vasilescu îl curentează pe Klaus Iohannis: Am o vagă bănuială

Purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că sesizarea viza 4 angajați ai unei ferme de pui care se simt rău.

Ajunse la fața locului, echipajele au evaluat cei 18 angajați care au ieșit din hala în care se aflau, acuzând stări de rău.

Purtătorul de cuvânt al ISU Crişana spune că opt angajați au avut nevoie de ajutor medical, acuzând dificultăți de respirație și dureri puternice de cap. Dintre aceștia, unul a refuzat transportul la spital, iar ceilalți 7 sunt duși la unitatea medicală.

Întrebată despre substanțele care ar fi putut provoca intoxicația, Camelia Roşca a spus că echipele de intervenție nu știu despre ce este vorba, având în vedere că în hala în care erau angajații nu erau îngrăşăminte.

Citește și: Victorie pe plan european pentru Laura Codruța Kovesi .

A fost chemat și un echipaj Chimic, Biologic, Radiologic şi Nuclear din Arad, întrucât echipamentul de pe mașina celor din Bihor este la calibrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.