Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Bistrița: Trei accidente produse luni seara - doi pietoni loviţi pe trecere

www.sokant.ro
politia nu treceti

Trei accidente rutiere s-au produs luni seara, într-un interval de două ore şi jumătate, pe raza municipiului Bistriţa, printre victime numărându-se doi pietoni care traversau pe trecere, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb. Cel mai grav accident a avut loc pe Bulevardul Republicii, în zona Palatului Administrativ, unde un bărbat care traversa strada regulamentar a fost lovit de o maşină. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pietonul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral şi politraumatism la nivelul piciorului stâng, conform Agerpres.

Din primele date, se pare că o maşină ar fi încercat să evite pietonul şi s-a oprit într-un copac de pe scuarul din mijlocul drumului, şoferul suferind un traumatism la coapsă, iar o a doua maşină l-ar fi lovit pe bărbatul angajat în traversarea străzii.

Tot pe Bulevardul Republicii s-a produs şi primul accident al serii de luni, în care o tânără de 18 ani a colizionat maşina din faţa sa, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare, iar autoturismul lovit a colizionat, la rândul său, o altă maşină.

În urma accidentului, un bărbat de 63 ani, aflat în cea de-a treia maşină, a fost rănit, iar poliţiştii au descoperit că şoferul maşinii lovite de tânăra de 18 ani circula sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul etilotestului indicând o alcoolemie peste limita legală.

Un alt accident s-a produs în cartierul Viişoara, pe DN 17, unde un bărbat în vârstă de 34 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o autoutilitară, victima traversând, însă, pe culoarea roşie a semaforului.

În toate cele trei cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă şi, respectiv, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.