Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Capitală - Polițiștii de la trupele speciale au descins la patronii de firme de construcții și pază

Pressalert.ro
Mascati

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează vineri în mai multe locaţii din Capitală, pe linia verificării respectării legislaţiei în vigoare din domeniul pazei bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, a domiciliului, precum şi pe linia legalităţii avizelor în domeniul construcţiilor, în complexuri rezidenţiale de locuinţe, informează DGPMB, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, verificările vizează legalitatea stabilirii domiciliului, cu toate formele pe care le implică acesta, modul în care este asigurată paza bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, precum şi cu privire la construcţiile ce alcătuiesc aceste complexuri rezidenţiale.

La controale participă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, care acţionează conform competenţelor ce le revin.

Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

Citește și: Acuzație EXPLOZIVĂ din Parlamentul European: Guvernul Dăncilă a votat tăierea fondurilor pentru pesta porcină africană în Bugetul UE 2019 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.