Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în MAI: Omul care a coordonat intervenţia din 10 august a fost mutat

Inquam Photos / Octav Ganea
MAI ministerul afacerilor interne Inquam Photos

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ia măsuri în urma anchetei Parchetului General cu privire la incidentele din 10 august din Piaţa Victoriei. Comisatul şef Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii, a fost mutat din funcţie după ce a fost pus sub urmărire penală de procurori. Chirică rămâne secretar de stat, însă se va ocupa de relaţia cu Parlamentul.

Mihai Dan Chirică le-a trimis prefecţilor un mesaj prin care anunţă schimbarea:

"Stimati colegi .... dragi prieteni !!!!

Incepand de astazi 26.09.2018 prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne am fost mutat pentru a-mi desfasura activitatea pe functia de Secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul si Relatii Internationale.

Tin sa va multumesc pentru tot ce am realizat impreuna pentru bunul mers al administratiei publice. Au fost momente grele si delicate pe care le am trecut impreuna si aici ma refer la inundatii, alunecari de teren , viscole ...etc , momente pe care cu ajutorul Dumneavoastra le am depasit cu succes!

S-a muncit mult pentru ca serviciile de pasapoarte si inmatriculari sa raspunda asteptarilor cetatenilor, iar anul acesta am demonstrat impreuna ca putem sa avem servicii publice de calitate.

Acum la final de mandat pe aceasta functie doresc sa va urez succes in activitate si in ultimul rand multa putere de munca.

SERVIM PATRIA !

Va multumesc !

Cu aleasa consideratie,

MIHAI DAN CHIRICA"

CITEȘTE ȘI: Top 5 fructe care ajută ficatul şi rinichii

Comisarul şef de poliţie Mihai Dan Chirică s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul privind protestul din 10 august. Chirică a stat aproximativ un sfert de oră în sediul Parchetului General, refuzând să facă declaraţii în faţa presei.

Săptămâna trecută, Mihai Dan Chirică a fost pus sub acuzare de procurorii militari, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi participaţie improprie la purtare abuzivă.

În acelaşi dosar, sunt cercetaţi penal colonelul Ionuţ Cătălin Sindile, şeful Jandarmeriei Române; colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române; maiorul Laurenţiu Cazan, director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din 10 august. Pe 3 septembrie, Parchetul General anunţa că 770 de plângeri penale au fost înregistrate la Secţia Parchetelor Militare din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenţiei jandarmilor la protest.

CITEȘTE ȘI: Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Obiceiurile banale care îţi distrug rinichii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.