Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în penitenciarul unde e Liviu Dragnea: Pușcăriașii sunt în CARANTINĂ, directorul doarme de două zile în spatele gratiilor

SONY DSC

De două zile, e alertă maximă la Penitenciarul Rahova din București, acolo unde este încarcerat și fostul lider PSD, Liviu Dragnea. jumătate pușcăriași sunt în carantină, din cauza epidemiei de coronavirus.

STIRIPESURSE.RO a aflat că, de două zile, chiar directorul penitenciarului doarme în pușcărie, de teamă să nu iasă vreun scandal. Surse judiciare ne-au declarat că, printre deținuții care se află în carantină, este și Liviu Dragnea, Toți cei care au intrat la izolare nu mai pot merge să se întâlnească la "vorbitor" cu rudele.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Toată isteria a plecat, după ce, joi, un deținut de la Penitenciarul Rahova a fost adus la Tribunalul București, deși spusese că a fost vizitat de sția din italia. Ulterior, i s-au făcut teste, iar rezultatul a ieșit negativ. totuși, pentru a preîntâmpina o epidemie, conducerea pușcăriei de la rahova a decis să instituie carantina.

"Toți tremură, le e frică de o infecție în pușcării. Ar fi un dezastru pentru că s-ar răspândi foarte repede", ne-au declarat surse judiciare.

Pe de altă parte, am aflat că există o firmă din Chiajna, unde lucrează aproximativ 100 de deținuți de la Rahova. Este vorba despre o societate comercială care importă componente din China și asamblează televizoare pentru o cunoscută firmă din Europa. Deși există informații că, din momentul isteriei legate de noul coronavirus, firma nu a mai primit echipamente din China, mai-marii penitenciarelor au luat decizia să ia măsuri pentru a se evita o epidemie în spatele gratiilor.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.