Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Polonia - Un 'obiect militar necunoscut' a fost găsit într-o pădure la sute de km de granița cu Ucraina (FOTO)

Un „obiect militar” necunoscut a fost găsit într-o pădure din Polonia. La fața locului au ajuns mai multe echipe de intervenție care cred că echipamentul aparține armatei poloneze, potrivit Reuters.

Un obiect militar găsit într-o pădure poloneză a declanșat o amplă operațiune. La fața locului se află excavatoare, camioane, vehiculele experților în dezamorsarea de bombe, dar și mașini ale poliției militare și ale pompierilor

Echipele de la fața locului cred că obiectul nu provine din străinătate și că, probabil, aparține armatei poloneze, a anunțat joi radiodifuzorul privat RMF FM.

Posibilă rachetă, dar la sute de km de graniță

Autoritățile mai spun că obiectul înfipt în pământ ar putea fi o parte a unei rachete aer-sol, măsurând câțiva metri, care era înfiptă în pământ.

Reprezentanții ministerele Apărării și Justiției din Polonia l-au descris drept „un obiect militar”.

„Departamentul militar al Parchetului districtual din Gdansk, sub supravegherea Parchetului național, a inițiat procedurile privind rămășițele unui obiect militar aerian găsit într-o pădure la câțiva kilometri de Bydgoszcz", a anunțat pe Twitter ministrul Justiției, Zbigniew Ziobro.

Zona în care a fost găsit obiectul se află la sute de kilometri de granițele Poloniei cu Ucraina, Belarus și exclava rusă Kaliningrad.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.