Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în sfera militară – Rusia anunță modernizarea a 'mii de tancuri moderne': 'Creștem producția de diferite tipuri de arme și echipamente militare'

canberratimes.com.au
medvedev

Industria de apărare rusă intenționează să producă și să modernizeze mii de tancuri, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, în cadrul unei reuniuni pe care a avut-o în timpul unei vizite la uzina de inginerie a transporturilor din Omsk.

"Ieri, după cum știți, dușmanul nostru a implorat avioane, rachete, tancuri, fiind în străinătate. Ce ar trebui să facem ca răspuns? Este clar că în acest caz este firesc să creștem producția de diferite tipuri de arme și echipamente militare, inclusiv tancuri moderne", a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, transmite Interfax.

"Mii de tancuri..."

El a subliniat că "vorbim despre producția, modernizarea a mii de tancuri". "O astfel de sarcină stă în picioare, rezultă din ordinul apărării de stat, rezultă din deciziile care sunt luate de președintele țării", a adăugat Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.