Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Statele Unite: Mii de oameni au rămas blocaţi în aeroporturi

Thetruthnews.info
servicii sua fbi cia nsa

Mii de pasageri au rămas blocaţi luni pe aeroporturile din Statele Unite din cauza unei defecţiuni la nivel naţional a sistemului informatic al vămilor care a durat mai multe ore, au informat presa şi autorităţile, potrivit AFP. "Vămile sunt afectate de o defecţiune la nivel naţional. Sunt de aşteptat întârzieri în preluarea pasagerilor până la repararea sistemului", a scris pe Twitter aeroportul din Fort Lauderdale, în Florida (sud-est), unul dintre principalele puncte de transfer pentru Statele Unite şi Caraibe.

Citeşte şi: Lista Guvernului Sorin Grindeanu, 'în linie dreaptă': Ultimele mişcări ale PSD şi ALDE

Un purtător de cuvânt al Departamentului vămilor a explicat la postul NBC News că mai multe aeroporturi au fost afectate de o întrerupere a sistemului informatic şi că "au fost luate imediat măsuri pentru a rezolva această problemă tehnică". Nu însă destul de rapid, dacă ar fi să se dea crezare miilor de pasageri obosiţi şi enervaţi pentru că, după aterizare, au fost blocaţi la serviciul vămilor. "Oamenii încep să se enerveze", a avertizat pe Twitter o pasageră, Cali Rez, aşteptând la coadă pe aeroportul din Miami. "Trimiteţi pe cineva să explice problema şi să rezolve problema cozilor de aşteptare cât mai repede posibil", a mai scris ea, conform Agerpres.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: Cea mai nouă variantă de Guvern. Nume neaşteptate pe listă

După câteva ore de suspans, defecţiunea a fost reparată. "Niciun indiciu potrivit căruia la origine s-ar afla un act rău intenţionat", a afirmat pe Twitter Departamentul vămilor. Potrivit unui responsabil de pe aeroportul internaţional din Miami,în Florida, "au fost afectate peste 30 de zboruri internaţionale". De asemenea, s-au înregistrat probleme pe aeroporturile Atlanta Hartsfield (sud) şi Boston Logan (est), potrivit autorităţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.