Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Turcia: Liderul principalului partid de opoziţie, ATACAT de mai mulţi bărbaţi la înmormântarea unui soldat

breaking news

Kemal Kiliçdaroglu, liderul CHP, principalul partid de opoziţie din Turcia, a fost atacat de mai mulţi bărbaţi, duminică, la Ankara. Kiliçdaroglu, care participa la înmormântarea unui soldat turc ucis în confruntările cu PKK, a fost scos cu greu din mulţime de forţele de ordine, relatează Reuters, conform News.ro.

Citește și: Acuzații EXPLOZIVE: 'Băsescu și Udrea i-au înscenat lui Dragnea dosarul Referendumului, dar acum îl roagă să îi scape de mititica'

Pe reţelele de socializare au apărut imagini în care se vede cum liderul CHP este lovit în cap cel puţin de două ori, în timp ce mai mulţi oameni de ordine încearcă să îl scoată din mulţimea nervoasă. În cele din urmă, Kiliçdaroglu a reuşit să părăsească locul atacului şi să intre într-o casă din apropiere, potrivit NTV.

Apoi, mulţimea s-a strâns în faţa casei şi a început să scandeze: “PKK afară”.

“Suntem cu toţii afectaţi de incident. Kemal Kiliçdaroglu este bine. A fost dus într-un loc sigur”, a declarat Levent Gok, parlamentar CHP.

Candidaţii la primăriile din Ankara şi din Istanbul i-au învind pe cei ai partidului lui Recep Tayyip Erdogan la alegerile din urmă cu aproape o lună din Turcia, conform rezultatelor iniţiale. După alegeri, partidul lui Erdogan a cerut de câteva ori renumărarea voturilor. În plus, Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP) a depus două petiţii pentru anularea votului din Istanbul şi o nouă votare, susţinând că au existat nereguli şi voturi ilegale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.