Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Ucraina - Clădirea unui post de televiziune, atacată cu lansatoare de grenade. Poliția încearcă să-l identifice pe autorul atentatului

breaking news stiripesurse.ro

Clădirea în care îşi desfăşoară activitatea postul de televiziune ucrainean 112.ua a fost ţinta unui atac cu lansatoare de grenade, au informat sâmbătă surse oficiale, citate de EFE, conform agerpres.ro

Potrivit unui comunicat al poliţiei ucrainene, incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa şi nu s-au înregistrat victime, însă autorul atacului nu a fost deocamdată identificat. 

"Incidentul a fost încadrat drept act terorist şi a fost declanşată o operaţiune specială a poliţiei pentru a-l captura pe atacator", se menţionează într-o notă pe care poliţia a postat-o pe Facebook şi în care se precizează că faţada clădirii a fost afectată.

Șerban Nicolae și-a luat gândul de la prezidenţiale. Ce spune despre anunțul lui Dăncilă: Nu poţi să fii convingător dacă transmiţi imaginea că o faci de nevoie


Atacul asupra postului de televiziune se produce după ce 112.ua a cerut forţelor de securitate să asigure protecţie angajaţilor săi pe fondul ameninţărilor primite din partea grupărilor radicale care "încearcă să influenţeze politica editorială a postului". 

Potrivit altor mijloace de informare în masă, atacul are legătură cu recentul anunţ al postului 112.ua cu privire la apropiata difuzare a unui documentar controversat intitulat 'Revealing Ukraine' care include un interviu cu preşedintele rus Vladimir Putin, realizat de regizorul american Oliver Stone. 

În această sâmbătă mai mulţi activişti ucraineni urmau să organizeze un miting în faţa sediului postului de televiziune pentru a protesta faţă de difuzarea respectivului documentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.