Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Vrancea. Zeci de pompieri intervin pentru a stinge un incendiu care a cuprins patru gospodării

News.ro
Incendiu

Patru gospodării din localitatea vrânceană Tulnici au fost cuprinse de foc, vineri după-amiază, şi a existat risc de extindere şi la alte proprietăţi. Zeci de pompieri cu nouă autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă intervin pentru stingerea flăcărilor care se manifestă pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. Patru persoane au suferit atac de panică, scrie News.ro.

Citeşte şi: Victor Ponta aruncă bomba: Datele despre interceptările SRI, umflate la comanda lui Dragnea

Potrivit ofiţerului de relaţii cu presa din cadrul ISU Vrancea, Florin Olaru, incendiul a cuprins iniţial o gospodărie după care s a extins la alte trei case lşi a existat risc de extindere, în zonă aflându-se inclusiv sediul Primăriei Tulnici.

La faţa locului intervin pompieri de la Focşani, Panciu, dar şi din cadrul ISU Covasna de la staţia Târgu Secuiesc. Iniţial în zonă au fost trimise trei maşini, ulterior acestea fiind suplimentate. La ora transmiterii acestei ştiri, intervin nouă autospeciale, zeci de pompieri şi voluntari.


"Pentru stingerea incendiului, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, la faţa locului au fost mobilizate 6 maşini de stingere şi un echipaj de prim-ajutor", a informat ISU Vrancea, conform Agerpres.  

Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren au intervenit în zonă şi două autospeciale ale serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă şi alte două autospeciale de stingere de la ISU Covasna. 

"Până la acest moment, nu au fost semnalate persoane surprinse în imobile. (...) 4 persoane vârstnice, cu atac de panică, au primit îngrijiri medicale la faţa locului", mai relevă sursa citată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.