Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Incendiu de proporții la locuinţele romilor dintr-un municipiu

Captură Argeș Știri
incendiu ferma

Un incendiu puternic se manifestă joi seară la locuinţele comunităţii de romi din cartierul Şumuleu al municipiului Miercurea Ciuc, la faţa locului intervenind trei echipaje de pompieri, cu trei autospeciale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

"Incendiu violent la locuinţele din comunitatea de romi, din Şumuleu 33, Miercurea Ciuc. S-au deplasat pentru intervenţie 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 3 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD", se arată în informarea ISU Harghita, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Va merge Dana Budeanu la protestele demarate de polițiști împotriva Guvernului Cîțu? ‘Mă gândesc serios să o invităm’

De asemenea, la faţa locului se deplasează şi un echipaj de jandarmerie, pentru asigurarea zonei, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Gheorghe Suciu.

Potrivit unor martori de la faţa locului şi unor imagini postate pe reţele de socializare, incendiul se manifestă cu flacără mare şi cu degajare de fum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.