Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Incendiu în centrul Bucureștiului, într-un bloc turn: O femeie a murit, intervin mai multe autospeciale de pompieri - VIDEO

incendiu 2

O persoană a murit după ce un incendiu a izbucnit, miercuri, la etajul 7 al unui bloc de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală, anunţă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București -Ilfov, precizând că este posibil ca la etajele superioare să se afle şi alţi locatari.

Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov, o persoană a fost găsită moartă în apartamentul în care a izbucnit incendiul, iar o victimă de la etajul cinci a fost evacuată.

Citește și: Lovitură pentru Pro TV. Antena 1 i-a luat iar fața

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un bloc de pe bulevardul Ion Mihalache din Sectorul 1.

Momentan, patru autospeciale acţionează pentru stingerea focului. De asemenea, la operaţiuni este implicat şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Citește și: Au dat cărțile pe față! Ce au făcut, de fapt, Eugen Teodorovici și Sorina Pintea în Cuba

Sunt degajări mari de fum şi se lucrează pentru evacuarea locatarilor, precizând că, la etajele superioare, posibil să se afle şi alte persoane.

Din apartamentul in care s-a produs incendiul a fost evacuata o femeie (transportata la spital Elias cu intoxicatie cu monoxid de carbon), cealalta a fost gasita pe balcon, decedata. Au mai fost evacuate alte 2 pers de la etajele inferioare, restul locatarilor au iesit singuri. Au intervenit 5 autospeciale de stingere, autoscara, descarcerare, Smurd si Detasamentul Special de Salvatori.
Incendiul este stins.
content-image
content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.