Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ INCIDENTE în Piața Victoriei - UPDATE Mii de oameni sunt în fața Guvernului - VIDEO

UPDATE

Aproximativ 2.000 de oameni protestează în fața Guvernului. Circulația e blocată.

UPDATE

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că s-a impus restricţie de trafic dinspre Şoseaua Kiseleff, pe bretea către Titulescu, şi de la semaforul central către Titulescu. De asemenea, este restricţionată circulaţia pe soseaua Kiseleff, de la str. Arh. Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor către Pta Victoriei.

Protestatarii continuă scandările, cer demisia Guvernului şi negociază cu jandarmii prezenţi la eveniment care au format un cordon în zonă.

Pe durata protestului s-a scandat inclusiv ”Fără violenţă”.

UPDATE

Câteva sute de persoane protestează, miercuri, în Piaţa Victoriei, nemulţumite de adoptarea modificărilor la Codul Penal. Oamenii scandează lozinci împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea. Şi în mai multe oraşe din ţară se protestează, oamenii având fluiere, steaguri şi vuvuzele.

Câteva sute de persoane s-au strâns, miercuri, în Piaţa Victoriei şi protestează faţă de adoptarea Codului Penal.

Oamenii au steaguri, fluiere şi vuvuzele şi cer şi altora să iasă în stradă, la ora 20.00, cu maşini, motociclete şi alte vehicule.

”Ieşiţi din casă că intraţi în sclavie”, spun protestatarii. Aceştia scandează ”PSD, ciuma roşie”, ”Demisia”, ”Nu cedăm” şi ”Corupţiua ucide”.

UPDATE

Se încing spiritele în Piața Victoriei! Protestatarii aflați pe carosabil au blocat traficul rutier. Jandarmii duc negocieri cu oamenii revoltați pentru a decongestiona traficul rutier.

UPDATE

Şi în mai multe oraşe din ţară se protestează, oamenii având fluiere, steaguri şi vuvuzele.La Sibiu, comunitatea ”Vă vedem” a organizat o prezentare a modificărilor la Codul Penal, astfel încât toată lumea să înţeleagă care sunt efectele intrării în vigoare a acestor modificări.

La Braşov, protestatarii au blocat pentru un sfert de oră o trecere de pietoni din centrul oraşului.

Citește și: Fără precedent! Ce transmit Camera de Comerț Americană și a Germaniei după ce Parlamentul a votat modificările la codul penal

UPDATE

Manifestanţii s-au aşezat pe trecerea de pietoni dintre bulevardul Kiseleff şi Ion Mihalache, blocând astfel circulaţia rutieră. Protestatarii cer demisia Executivului, fiind nemulţumiţi de adoptarea în Parlament a modificărilor Codului Penal. Ei scandează "Demisia" şi "PSD, ciuma roşie!".

Jandarmii au format un cordon pentru a permite circulaţia maşinilor dinspre bulevardul Kiseleff către Victoriei.

Citește și: Dezvăluire incendiară! Sumele uriaşe care ajung în conturile Elenei Udrea

Știrea inițială

Aproximativ 100 de oameni s-au strâns, miercuri seara, în Piața Victoriei, unde protestează după ce Parlamentul a aprobat modificările la Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

Manifestanții se îmbrâncesc cu jandarmii, după ce au vrut să ocupe partea carosabilă pentru a opri traficul. În cele din urmă, mai mulți tineri s-au așezat pe asfalt, iar mașinile ce vin dinspre Bulevardul Kiseleff nu mai pot trece. Protestatarii scandează lozinci anti-guvernamentale și împotriva PSD și ALDE. În plus, ei cer demisia Guvernului.

Citește și: EXCLUSIV! Răsturnare de situație! DNA dinamitează spusele unuia dintre șefii din Poliție, acuzați că fabrică dosare!

știre în curs de actualizare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.