Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ într-un spital: 16 cadre medicale sunt autoizolate la domiciliu, după ce au intrat în contact cu un pacient cu coronavirus

medic masca coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bihor a anunţat, luni, că în cadrul Spitalului Orăşenesc Aleşd a fost declanşată, duminică, o anchetă epidemiologică după ce o persoană internată cu simptome de pneumonie a fost confirmată cu Covid-19 în urma testării la Spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea.

"În urma anchetei au fost identificate 16 cadre medicale care au intrat în contact cu persoana confirmată pozitiv. Acestora li s-au prelevat probe pentru testare COVID-19 şi a fost dispusă măsura de autoizolare la domiciliu", a declarat, în comunicat, purtătorul de cuvânt al DSP Bihor, dr. Dorel Ţîrţ.

Citește și: Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Potrivit acestuia, în unitatea medicală din Aleşd a fost aplicată dezinfecţia terminală a spaţiilor şi în cursul zilei de luni, 30 martie, un medic epidemiolog din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bihor se va deplasa la faţa locului pentru verificări, în vederea dispunerii de măsuri pentru siguranţa pacienţilor internaţi şi a personalului spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.