Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă ISU - Proiectile de artilerie descoperite în comunele Bălteni şi Drânceni, județul Vaslui

Antena 1
proiectil

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a intervenit, marţi, în decurs de două ore în comunele Bălteni şi Drânceni, pentru asanarea unor elemente de muniţie descoperite de cetăţeni, notează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Elvis Piruş, prima intervenţie a fost în jurul prânzului în localitatea Bălteni Deal, unde a fost găsit un proiectil de artilerie rămas neexplodat, după care în mai puţin de ore, membrii echipajului pirotehnic au fost solicitaţi din nou, în localitatea Ghermăneşti, comuna Drânceni, unde a fost găsit un element de muniţie similar.

Proiectilele de artilerie, care datează cel mai probabil din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, vor fi transportate în condiţii de siguranţă la depozitul special amenajat al ISU Vaslui, în vederea distrugerii.

Reprezentanţii ISU au atras atenţia cu privire la faptul că toţi cetăţenii au obligaţia să anunţe autorităţile când găsesc astfel de elemente de muniţie şi să nu le manevreze, pentru a evita producerea unor explozii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.