Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Klaus Iohannis a fost HUIDUIT și aplaudat în Parlament, în timpul unui discurs în care a NIMICIT PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis parlament

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit în timpul discursului din Parlamentul României, în timp ce vorbea despre statutul României în NATO și atacurile PSD la adresa statului de drept.

"Aniversăm 15 ani de când România a aderat la cea mai puternică alianță a menirii. De 15 ani suntem nu doar parteneri, ci și membri respectați și acest aspect este unu foarte important pentru că trăinicia NATO sunt date de adeziunea la valori fundametale pecare țara noastră și-a asumat să le respecte, iar aceste valori sunt liberatea, democrația și statul de drept.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțul lui Iohannis: Îi dăm noi drafturi cu întrebări: câte case trebuie să furi ca să ajungi președinte

Pentru țara noastră nu a fost deloc ușoară revenirea la democrație după epoca comunismului de aceea merită aplaudat efortul, tuturor forțelor politice și militare care au făcut posibilă aducerea României în Spațiul NATO.

Atacul fără precedent în ultimii 30 de ani a majorătății PSD la adresa statului de drept riscă să fragilizeze statutul țării noastre în alianța nord atlantică și UE. Modificarea legilor în folosul unor persoane, demagogia, atacul la stabilitatea economică, creșterea inflației și devalorizarea monedei, lipsa de profesionalism acestea sunt realele politice ale guvernării PSD. (...) Guvernarea PSD e sinonimă cu diletantismul și vulnerabilizează România. Aceasta guvernare eșuată este un risc pentru țară (...) Dacă adăugăm și încapacitatea de a moderniza legislația în domeniul securității naționale avem doar câteva aspecte care arată incompetența PSD și o profundă neînțelegere în ceea ce înseamnă să conduci un stat. Ca președinte am responsabilitatea de a veghea la bună funcționare a autorităților publice. Este atributia mea să atrag atenția că o guvernare bună reprezintă o garanție de securitate pentru România. Această guvernare eșuată reprezintă un risc pentru țara. Ne confruntăm cu amenințări tot mai complexe care tind să afecteze moduri tot mai subtile NATO. Este nevoie de o coeziune politică internă", a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.