Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Constanța: Porturile au fost închise urgent. O familie a rămas înzăpezită în mașină

breaking news ultima ora

Porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza vântului puternic, iar din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile o maşină în care se aflau doi adulţi şi un copil a rămas înzăpezită în apropiere de localitatea constănţeană Negru Vodă, a anunţat duminică Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. De asemenea, în mai multe localităţi din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, scrie News.ro.

“La această oră, manevrele din toate porturile sunt suspendate. În această dimineaţă, în jurul orei 03.34 minute, un autoturism a rămas înzăpezit în afara părţii carosabile, la o distanţă de aproximativ un kilometru de Negru-Vodă spre Cerchezu. În autoturism se aflau doi adulţi şi un copil. S-a luat legătura cu grupa operativă din Negru-Vodă care a alocat un buldoexcavator în sprijin. Tot în cursul acestei dimineţi, în municipiul Constanţa, un copac a căzut pe partea carosiblă. A intervenit Detaşamentul de Pompieri Constanţa-Port pentru degajarea aceastuia”, a transmis ISU Dobrogea.

Sursa citată a menţionat că între localităţile Cuza-Vodă şi Mihail Kogălniceanu un autoturism s-a răsturnat în afara drumului, dar nu au fost persoane rănite. ISU Dobrogea a mai anunţat că în mai multe localităţi din judeţul Constanţa se circulă în condiţii de iarnă, iar în unele porţiuni carosabilul este umed. De asemenea, în localitatea Potârnichea este oprită alimentarea cu energie electrică, fiind luată legătura cu reprezentanţii ENEL pentru remedierea situaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.