Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la o mare primărie, după ce doi funcționari au fost infectați: Se așteaptă rezultatul la 75 de teste

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Un număr de 75 de angajaţi ai primăriei Focşani au fost testaţi pentru COVID-19, după ce două persoane din primărie, un funcţionar public şi viceprimarul, au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu virusul SARS-CoV-2, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, potrivit Agerpres.

"La primăria municipiului Focşani, în urma anchetei epidemiologice demarate după depistarea a două persoane din cadrul instituţiei pozitive la infecţia cu virusul SARS-CoV-2, au fost recoltate un număr de 75 de probe. În urma analizării probelor, niciun angajat nu a fost depistat pozitiv, un singur test fiind incert", a declarat, luni, directorul adjunct al DSP Vrancea, Janina Lazăr.

În primăria municipiului Focşani lucrează circa 130 de angajaţi, la care se adaugă aleşii din Consiliul Local Focşani.

Potrivit directorului DSP Vrancea, o parte dintre angajaţii primăriei nu au putut fi testaţi deoarece se aflau în concediu sau pentru că au refuzat testarea.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’

Primăria municipiului Focşani a precizat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că funcţionarul public depistat pozitiv la infecţia cu virusul SARS-CoV-2 a fost internat în spital pentru a i se administra tratamentul corespunzător, iar viceprimarul, care nu a prezentat simptome specifice, se află în izolare la domiciliu.

Totodată, persoana a cărui rezultat a fost neconcludent în urma testării, se află în izolare la domiciliu, până la clarificarea situaţiei.

În Primăria Focşani se menţin măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei de COVID-19, activitatea cu publicul desfăşurându-se cu respectarea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.