Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Penitenciarul București-Jilava! Un deținut a evadat / Update. ANP confirmă informația STIRIPESURSE

penitenciar Jilava

Alertă la Penitenciarul București-Jilava! Unul dintre deținuții care a plecat în permisie acasă nu s-a întors la locul de deținere, astfel că în unitate s-a dat alarma.

Pentru moment mai multe date nu au fost date publicității. Purtătorii de cuvânt de la Jilava sau de la ANP au telefoanele închise sau nu răspund, iar la dispeceratul administrației nu estew de găsit nimeni.

După mai multe încercări, la dispeceratul Penitenciarului Jilava a răspuns un angajat, care a confirmat informația, însă nimeni din conducerea pușcăriei nu a vrut să ofere alte detalii.

Update.. "Vă informăm că miercuri, 21.12.2022, la ora 18.00, s-a constatat că deținutul PANCIȘ (fost ROTARU) GABRIEL ALEXANDRU, în vârstă de 31 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, nu s-a întors din permisiunea ieșirii din penitenciar la ora stabilită. Facem precizarea că acesta este clasificat la regimul deschis.

În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsurile specifice, respectiv alarmarea personalului unității, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, precum și cooperarea cu Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

Menționăm că neprezentarea din permisiunea ieșirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Deținutul are înălțimea de 1, 89 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față ovală, ten măsliniu, păr roșcat ondulat, tatuaje pe ambele brațe vizibile până în zona degetelor, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou gri, hanorac negru, jeans de culoare neagră cu rupturi în zona genunchiului și pantofi sport negri", a anunțat ANP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.