Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Poliția Locală Timișoara: sediul a fost dezinfectat de URGENȚĂ, după ce cinci agenți au luat contact cu un polițist bolnav de coronavirus

http://www.cronicadebraila.ro
Politia Locala

A fost alertă la Poliția Locală din Timișoara, după ce un agent de la IPJ Timiș a fost confirmat cu coronavirus. Cinci poliţişti locali din Timişoara au fost izolaţi la domiciliu, după ce au făcut parte din patrule mixte cu un poliţist al IPJ Timiş, confirmat cu coronavirus. Sediul Poliţiei Locale a fost dezinfectat, conform News.ro.

Citește și: FSLI intră în plin SCANDAL privind cursurile online: Iohannis e SOMAT să publice legea prin care profesorii primesc sprijin

"Ca urmare a depistării ca pozitiv cu COVID-19 a unui poliţist de la Secţia 5 Poliţie Timişoara, cinci poliţişti locali care au patrulat în ultimele zile în patrulă mixtă cu acesta au fost plasaţi în izolare la domiciliu, fiind înştiinţată şi Direcţia de Sănătate Publică Timiş despre această situaţie. Aceştia urmează să fie testaţi pentru a se stabili dacă au contactat la rândul lor virusul", a anunţat, luni, Poliţia Locală Timişoara, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a menţionat că sediul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara a fost dezinfectat pentru a limita răspândirea viruzului şi îmbolnăvirea altor angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.