Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Snagov - Incendiu puternic la Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar (VIDEO)

incendiu pompieri

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la un restaurant din Snagov, în zona pontonului. Potrivit unor surse, este vorba despre Taverna Racilor, restaurant recent deschis și deținut de controversatul „Pescobar”.

La fața locului au fost alertate 9 autospeciale de stingere, precum și o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare.

Focul se manifestă la acoperiș și mansardă, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. În local se aflau 13 persoane care s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție.

Pompierii intervin cu autoscara pentru stingere de la înălțime și de pe două laturi ale clădirii.

Din primele informații, nu sunt victime.

UPDATE 4: „Acest obiectiv a fost controlat de inspectorii ISUBIF in luna mai 2023. Au fost constatate deficiente pe linia securitatii la incendiu, care au fost sanctionate contraventional cu amenda de 60.000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sanctiunea pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu)”, transmite ISU București-Ilfov.

UPDATE 3: Cele 13 persoane care s-au autoevacuat sunt angajați ai restaurantului, care erau cazați la nivelul superior. Doar unul dintre aceștia este român.

UPDATE 2: Alimentarea cu apă se realizează cu motopompele, din lacul Snagov.

UPDATE 1: A fost realizat dispozitiv de protecție și în spatele restaurantului, la zona de pădure. Au fost alertate 11 autospeciale.

Paul Nicolae, cunoscut online sub porecla „Pescobar”, a deschis în martie 2023 restaurantul din Snagov, parte din rețeaua „Taverna racilor”. Acesta a avut probleme cu ANPC în ultima perioadă, restaurantul său din Herăstrău fiind închis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.