Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Universitatea Craiova - Starea patronul echipei, bolnav de COVID-19, s-a înrăutăţit. Respiră doar cu ajutorul aparatelor

mihai rotaru

Starea patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, s-a înrăutăţit brusc, iar infecţia cu Covidd-19 i-a produs leziuni majore la nivelul plămânilor. În acest moment, Rotaru se află internat de aproape două săptămâni la terapie intensivă şi este ventilat mecanic, informează fanatik.ro.

După câteva zile în care s-a simţit bine, lucrurile au luat o turnură bruscă în ultimele zile, iar starea sa s-a înrăutăţit dramatic.

"Din păcate, starea lui Mihai este în continuare gravă, el fiind internat la terapie intensivă. E conştient, are o stare mentală OK, dar… chiar dacă momentele cu adevărat critice pare-se că au trecut, nu poate respira singur și este ajutat de aparate. Doamne fereşte de ce e mai grav! Sperăm că a trecut momentul critic!", au dezvăluit cei din familia Rotaru pentru Fanatik.

"Complicațiile au apărut din zona plămânilor, infecţia cu coronavirus l-a afectat grav. E clar că şi după revenire ca avea nevoie, o perioada îndelungată, de supraveghere și coordonare medicală de specialitate", spun membrii familiei.

Mai mult decât atât, de când este ventilat mecanic, doctorii i-au impus lui Rotaru condiţii draconice pentru a-l ţine stabil:

“Mihai se află în imposibilitatea de a citi sau da mesaje inclusiv colaboratorilor, cu care avea o legătură telefonică instantă, indiferent că era la Craiova, Bucureşti, în străinătate sau chiar şi în spital, la început. Acum însă, de când este ventilat mecanic, o dată, de două ori pe zi maximum, schimbă câteva sms-uri cu soţia şi atât. În rest, doctorii nu-i permit să aibă acces la telefon”, au conchis cei din familia patronului Universităţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.