Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă lângă București: amenință că se aruncă de la etaj, după ce a dat buzna în casa fostei iubite și a agresat-o

autoinsurancedeal.org
politia

Polițiștii și negociatorii au intervenit în județul Ilfov, după ce un bărbat s-a baricadat în locuința fostei sale iubite și a amenințat că se va arunca de la etaj. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a încălcat un ordin de protecție emis de instanță în favoarea femeii de 23 de ani și a agresat-o în locuința acesteia din Chitila. Acum, situația este în desfășurare, iar forțele de ordine și echipele de negociatori încearcă să aplaneze conflictul, potrivit News.ro

 

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii oraşului Chitila au fost sesizaţi, joi dimineaţă, de către o femeie, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în timp ce se afla la domiciliu, fostul concubin, un bărbat de 39 de ani, a încălcat ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Buftea şi a mers la domiciliul ei, iar ulterior ar fi agresat-o fizic.

Acolo au ajuns poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, pompierii militari din cadrul ISUBIF, echipaje medicale, precum şi 4 negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov şi SIAS-IGPR.

”Din primele informaţii rezultă că bărbatul refuză să iasă din imobilul persoanei vătămate, baricadându-se în locuinţă şi ameninţând că se aruncă de la etaj, în cazul în care forţele de ordine intervin. Persoana vătămată nu se află în imobil. La acest moment forţele de ordine desfăşoară activităţi specifice unor astfel de cazuri”, a transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.