Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Liderul senatorilor ALDE îndeamnă la revoltă în Parlament: Voi vota împotriva lui Mugur Isărescu, sper să facă și alții la fel

breaking

Liderul grupului ALDE din Senat, Daniel Zamfir, a anunțat luni că va vota împotriva numirii lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR și și-a exprimat speranța că și mulți alți parlamentari vor proceda la fel. Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat.

„Presiunea constanta pe care Mugur Isărescu a făcut o asupra Guvernului a dat roade. Intr un moment nu tocmai ușor pentru Guvern, încolțit din toate părțile, Ayatollah-ului ii reușește din nou. Manipularea de a pune in carca guvernului inflația a reușit și ea, deși este răspunderea BNR. Cel mai longeviv Guvernator de pe planetă își trece în palmares următoarele:

1. Cea mai îndatorată populație din UE;

2. Cel mai mic grad de intermediere financiară din UE- de zece ori sub media europeană!

3.Romanii plătesc costuri triple cu creditarea fata de media europeană, in timp ce băncile străine au profituri triple fata de media europeană;

3.A impus un ROBOR netransparent, "umflând " ratele românilor.

Toate astea, bineînțeles, in numele stabilității financiare, pe care iată, toată Europa o apreciază. E limpede cred, pentru toată lumea, de ce nu l lasă oamenii ăștia sa plece.

Romania va ramane in continuare El Dorado pentru băncile străine. Cred in continuare că personajul e unul expirat, care a făcut rău României și din păcate va mai face.

Eu va asigur că rămân același: voi vota împotriva lui Isărescu și sper sa fie multi parlamentari care să facă la fel. #vremdreptate #faraabuzuri”, a transmis Daniel Zamfir, liderul senatorilor ALDE.

Citește și: Schimbări de trupe în Parlament: 4 nume grele demisionează, PSD se întărește, apare un nou lider de grup .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.