Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă MAE - Ninsori pe arii extinse în Grecia

MAE

Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe românii care se află sau care intenţionează să călătorească în Grecia că autorităţile locale au emis o prognoză de fenomene meteo puternice generate de prezenţa unui front atmosferic de vreme rea, caracterizată de precipitaţii însemnate, furtuni, intensificări ale vântului şi ninsori pe arii relativ extinse, pentru intervalul 21-22 martie, notează news.ro.

Astfel, duminică, 21 martie 2021, vot fi ploi abundente şi furtuni în Insulele Ionice, Epir (îndeosebi dimineaţa şi după-amiaza), Tesalia, Sporade, Insulele Mării Egee de Nord-Est, temporar în Macedonia şi Tracia, ninsori abundente la nivel local, în zonele muntoase din Epir şi Macedonia de Vest, arată MAE, într-un comunicat de presă.

Todată luni, 22 martie 2021, vor fi precipitaţii puternice şi furtuni în vestul, centrul şi nordul ţării, ninsori abundente în zonele muntoase din regiunea continentală a R. Elene şi în zonele semi-muntoase din nord-vestul ţării.

„Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106774035 şi Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 şi al Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076”, arată sursa citată.

MAE mai recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rohttps://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_rowww.meteoalarm.euwww.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.