Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ maximă a Forţelor Aeriene ruse: Armata e pregătită de RĂZBOI

www.dailystar.com.lb
Vladimir Putin

Forţele Aeriene ruse sunt în alertă maximă. Sunt mari probleme, iar armata este pregătită de război. Ce s-a întâmplat? sputnik.md susţine că Forțele Aeriene și Cosmice ale Federației Ruse au intrat în alertă maximă de luptă.

Citeşte şi: Dosarul dezafilierii Craiovei, în linie dreaptă: 'Sandu şi Dragomir sunt ca şi terminaţi'

Unitățile de apărare antiaeriană a Forțelor Aeriene și Cosmice al Federației Ruse, care protejează Moscova și zona industrială centrală a fost aduse în alertă maximă de luptă, a anunțat departamentul informațiilor și mass-media al Ministerului Apărării din Rusia. "În cadrul unui control inopinat al stării de luptă al unităților și subunităților militare ale apării antiaeriene din cadrul Forțelor Aeriene și Cosmice, însărcinate cu protecția Moscovei și zonei industriale centrale au fost aduse în stare de alertă maximă de luptă", se spune în comunicatul Apărării.

Citeşte şi: Ce gest a făcut Klaus Iohannis pentru cei care îi cer demisia: A fost REFUZAT / VIDEO

Personalul diviziunilor S-300, S-400 și Panțir-S au fost alertate și au desfășurat un marș spre pozițiile de rezervă și locurile de îmbarcare pe platformele feroviare pentru expedierea lor spre regiunile determinate. În cadrul marșului subunitățile antiaeriene "au efectuat exerciții cu privire la traversarea zonelor contaminate, respingerea atacurilor grupurilor diversioniste și surmontarea terenurilor impracticabile". "După sosire la destinație unitățile vor desfășura tehnica militară, vor verifica funcționarea aparatajului și vor intra în regim de gardă, a anunțat Ministerul Apărării, mai spune sursa citată.

Citeşte şi: GAFA pe care a făcut-o Klaus Iohannis în mijlocul protestatarilor: 'E o eroare' / VIDEO

Forțele antiaeriene rusești au fost aduse în stare de alertă la ordinul comandantului suprem al forțelor armate, Vladimir Putin. În verificarea inopinată a Forțelor Aeriene și Cosmice au fost implicate 45 mii militari, 1,7 mii de unități de tehnică militară, 150 aparate de zbor, 200 sisteme de rachete antiaeriene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.