Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă maximă în Transnistria! Separatiștii susțin că au dejucat un atac: ar fi existat o tentativă de a incendia un depozit de petrol și un birou militar

captura Telegram
moldova romania transnistria

Lucrurile se precipită în Transnistria! Ministerul de Interne din Transnistria susține că joi seara ar fi fost oprită încercarea de a da foc la două instalații.

Potrivit raportului, o mașină s-ar fi oprit în apropierea depozitului de petrol al uneia dintre întreprinderi, de unde a ieșit un necunoscut, a aruncat un amestec incendiar în direcția obiectului și a dispărut. Iarba arsă a fost stinsă rapid. "Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, două cocktailuri Molotov au fost aruncate în clădirea biroului militar de recrutare. Unul de la impact a zburat pe trotuar, al doilea s-a blocat în grila ferestrei. Aprinderea a fost stinsă imediat de securitate. Nu există pagube și vătămări la ambele unități", a precizat Ministerul de Interne într-un comunicat. "Se știe că mașina străină era cu plăcuțe de înmatriculare străine, planul de interceptare a fost anunțat în Transnistria, se iau măsuri pentru stabilirea locației mașinii", se arată în raport.

În Transnistria a fost introdus un nivel „roșu” de amenințare teroristă. Măsurile de securitate au fost consolidate în regiune, au fost instalate blocaje rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.