Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă meteo de ultimă oră: Vremea se RĂCEȘTE

alerta meteo

Meteorologii au anuntat prognoza pentru urmatoarele zile pentru toata tara. Potrivit acestora, luni, vremea se raceste. Vantul ramane intens, la munte va ninge viscolit, iar prin nordul si centrul tarii va cadea lapovita. In rest, vor fi doar conditii de ploaie, iar maximele termice se vor situa intre 4 si 13 grade.

In Dobrogea si Baragan gasim atmosfera schimbatoare, cu innorari, dar si scurte momente insorite. Sansele de ploaie sunt reduse; vantul are intensificari, iar temperaturile, un pic mai scazute decat ieri, se opresc la 11...12 grade.

Se raceste putin si in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Norii apar temporar; ar putea sa cada precipitatii slabe, dar vom zari si soarele pe parcursul zilei. Vantul va sufla destul de tare si dupa pranz vor fi cel mult 12 grade. In nordul Moldovei si in Bucovina se face mai frig ca ieri si pe langa ploi, apare lapovita. Vantul sufla cu putere, va atinge 50...60 km/h, asa ca temperaturile resimtite vor fi mai scazute decat cele pe care le indica termometrele.

Citeste si: Fostă Miss Playboy, pusă la PĂMÂNT de MAS

In nordul Transilvaniei si in Maramures se anunta o zi rece, cu maxime de 7...8 grade. Va fi cam innorat si va ploua sau va cadea lapovita. La noapte temperaturile coboara spre zero grade si apare bruma. In vestul Romaniei sansele de ploaie sunt foarte reduse, dar atmosfera va fi cam mohorata. Temperaturile pierd un grad-doua fata de ieri: vom avea cel mult 10...11 grade.

Se mai raceste si in zonele centrale. La munte va ninge; vantul va sufla cu putere si va fi viscol. In rest se anunta ploi si lapovita. Peste noapte in depresiuni se vor inregistra valori negative si se va forma bruma. In zona Miercurea Ciuc vor fi minus 5 grade.

In sud-vestul tarii gasim vreme destul de frumoasa, cu soare si nori putini. Vantul ramane activ, iar temperaturile se opresc la 12...13 grade- valori usor mai scazute decat ar fi normal la aceasta data. In tinuturile sudice vom avea atmosfera schimbatoare si putin mai rece decat ieri. Soarele se va arata trecator printre nori, nu este exclus sa cada cativa stropi de ploaie si vom avea cel mult 13 grade la orele pranzului.

Se raceste si in zona Capitalei. Apar innorari temporare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse si maxima se va situa in jurul valorii de 13 grade. La noapte temperatura coboara spre 1...2 grade si e posibil sa se formeze bruma.

La munte se face si mai frig. Vin alte ninsori in Carpatii Orientali si local in Meridionali, iar vantul continua sa sufle tare. Va atinge viteze de 50...60 km/h, iar in zona inalta ar putea depasi 80 km/h, asa ca ninsoarea va fi viscolita sau spulberata, anunta Stirileprotv.ro.

Vremea in zilele urmatoare:

Marti se face mai frig. Apar innorari si precipitatii slabe in nordul si centrul tarii. Vor fi ninsori la munte; lapovita prin Moldova si Transilvania si ploi sporadice in Dobrogea si Muntenia.

Miercuri se incalzeste aproape peste tot. In vest, nord si centru se-aduna norii si mai ales noaptea vin ploi locale.

Joi va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar la munte vor fi si lapovite si ninsori. Temperaturile scad; doar in sud-estul extrem se mai incalzeste putin si maximele ajung la 16 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.