Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ METEO: Un nou cod galben de ninsori, îngheţ şi brumă/ HARTĂ

alerta meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben de intensificări ale vântului, ninsori şi strat de zăpadă, pentru intervalul 21 aprilie, ora 9 - 21 aprilie, oa 14.

În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55...65 km/h, precum și la munte, unde se vor depăși 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

În Moldova și în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitații de 15…20 l/mp.

content-image

O a doua averitizare meteo a fost emisă pentru intervalul 21 aprilie, ora 9 - 22 aprilie, ora 9, când se vor înregistra fenomene precum brumă și îngheț la sol, vreme deosebit de rece.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.