Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ METEO Vine URGIA în 23 de județe

METEO
meteo alert

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizări cod galben de vânt puternic valabile pentru 23 de judeeţe din întreaga ţară. Este vizată zona montană unde rafalele vor depăşi o sută de kilometri la oră şi vor viscoli zăpada.

Potrivit meteorologilor, în zonele de munte din judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău, Vâlcea, Gorj, Braşov, Alba, Covasna, Harghita, Sibiu, Mureş, Hunedoara, Caraş-Severin, Suceava, Bacău, Vrancea şi Neamţ este cod galben de vânt puternic până la ora 23.34.

Citește și: S-a aflat! Ce indemnizație de merit primește Draga Olteanu Matei, lunar, de la stat

Vântul va sufla cu putere la altitudini mari, ajungând, la peste 1.800 de metri altitudine, la peste o sută de kilometri la oră. De asemenea, vântul puternic va spulbera zăpada, scrie news.ro.

”Fenomene asociate: zăpadă spulberată şi temporar ninsoare slabă viscolită - la altitudini de peste 1.800 de metri - ce vor reduce vizibilitatea”, au transmis meteorologii.

Citește și: Victor Ponta, mesaj fulger pe tema pensiilor speciale-Ce vrea din partea lui Klaus Iohannis și a Guvernului de Ziua Armatei

De asemenea, în judeţele Mehedinţi, Olt, Dolj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş este cod galben de vânt puternic până la ora 20.00.

În zonele joase, vântul va sufla cu 55...65 km/h, iar la peste 1.700 de metri altitudine, vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 90...100 km/h.

Citește și: Cine e, de fapt, omul pe care Viorica Dăncilă l-a anunțat, joi, ca viitor ministru – Ce profesie are .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.