Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Noi restricții într-o comună din Ilfov, în urma înmulțirii cazurilor de COVID-19. Măsurile vor intra în vigoare la miezul nopții

facebook.com
izolare coronavirus

Autoritățile au decis să impună restricții în comuna Chiajna din cauza înmulțirii cazurilor de COVID 19. Măsurile vor intra în vigoare la miezul nopții, potrivit mediafax.ro.

Prefectura Ilfov a anunțat că „având în vedere faptul că la nivelul comunei Chiajna s-a înregistrat o valoare a ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile de 2,12/1000 locuitori, în urma propunerii Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, astăzi, 03 septembrie 2021, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată hotărârea nr. 150 privind măsurile dispuse pentru localitatea Chiajna.”

Printre măsurile care vor intra în vigoare la noapte sunt reducerea numărului de spectatori la competițiile sportive și la evenimentele culturale și impunerea măsurilor de protecție la toate evenimentele publice.

Evenimentele private vor fi organizate respectându-se numărul limită de participanți, iar în spațiile publice, piețe, stații de autobuz și mijloace de transport, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.