Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Parchetul Militar, dosar penal în urma imaginilor cu jandarmul agresiv de la protestul de sâmbătă

Ultima Ora breaking news

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la incidentele petrecute cu ocazia manifestației din data de 20 ianuarie 2018, ce s-a desfășurat în Piața Universității din București, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vine cu precizări publice.

Vezi și: INTERVIU - Sociologul Ionela Sufaru, despre primul sondaj din 2018: 'Realitatea nu este întotdeauna și pentru toți comodă'

„La data de 22 ianuarie 2018, procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă prev. de art. 296 alin. 2 din Codul penal, constând în aceea că unul dintre jandarmii din dispozitivul desfășurat pentru menținerea ordinii și liniștii publice a agresat fizic una sau mai multe persoane, pe fondul unei busculade create în zona cordonului de protecție”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Imagini cu un jandarm care loveşte cu pumnul participanţi la protestele de sâmbătă din Piaţa Universităţii au fost distribuite intens pe reţelele sociale provocând reacţii vehemente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.