Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta face marile anunţuri: Candidat la prezidenţiale şi grup parlamentar

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta pro romania

Victor Ponta a anunţat, la evenimentul de lansare a programului politic 2018-2024 al Pro România, că în zilele următoare va fi depusă cererea de formare a unui grup parlamentar, pentru că partidul său are 11 parlamentari.

"Săptămâna aceasta vom depunde cereri pentru grup parlamentar, pentru că suntem deja 11 parlamentari. În octombrie-noiembrie vom face un congres. Vrem să desemnăm candidati pentru Parlamentul European din rândul celor care vorbesc şi limba română şi limba engleză bine", a declarat Ponta.

Fostul premier a anunţat că Pro România îşi va desemna şi candidatul pentru preşedinţie. "Vreau să desemnăm un candiat la prezidenţiale. Este astăzi aici în sală şi nu sunt eu", a afirmat Ponta.

În sală se afla şi Ecaterina Andronescu. Deşi Ponta nu i-a rostit numele, anterior, într-o intervenţie la B1 TV, acesta a afirmat că Andronescu ar fi un candidat bun. Sâmbătă, STIRIPESURSE.RO a scris în premieră despre acest scenariu.

De asemenea, Ponta a spus că din echipa Pro România fac parte Ioana Petrescu, Gabriela Podaşcă, Marilena Meiroşu, Nicolae Bănicioiu, Mircea Banias, Răzvan Cotovelea, Mircea Dobre, Augustin Jianu, Mihai Sturzu, Cătălin Nechifor, Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu, Alin Văcaru, Eugen Durbacă şi europarlamentarul Laurenţiu Rebega.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.