Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă privind alocațiile: Președintele CNMR Alexandru Cumpănașu și președintele ARMIS Bobby Păunescu vor avea luni o întâlnire cu ambasadorul Austriei

Cumpănașu / Bobby PĂUNESCU

Alertă în cazul deciziei Austriei privind alocațiile: Președintele CNMR Alexandru Cumpănașu și Președintele ARMIS Bobby Păunescu vor avea luni o întâlnire cu Ambasadorul Austriei la București E.S. Doamna Isabel Rauscher pe problema alocațiilor copiilor români nerezidenți. Ca urmare a demersurilor CNMR de protest față de decizia Parlamentului Austriei de micșorare a alocațiilor copiilor nerezidenți și susținerii acestui demers de către Confederațiile patronale din cadrul ARMIS, CoPreședinți Alianței "România Demnă și Puternică"(ARDP) Alexandru Cumpănașu și Bobby Păunescu, vor avea o întâlnire oficială luni, 14 ianuarie cu Excelența Sa Ambasadorul Austriei la București, Doamna Isabel Rauscher. Scopul întâlnirii îl reprezintă discuția despre alocațiile copiilor cetățenilor români nerezidenți în Austria precum și prezentarea punctelor de vedere și măsurilor următoare ale Alianței cu privire la decizia Austriei.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

"Gestul Ambasadorului Austriei la București E.S. Doamna Isabel Rauscher este unul de responsabilitate și respect față de Alianță, respectiv față de milioanele de români și multitudinea de organizații sindicale, patronale, academice, culturale sau profesionale reprezentate de CNMR și ARMIS. Cred că este și o lecție de democrație pentru unii decidenți români și europeni care preferă să ignore uneori românii decât să poarte un dialog constructiv atunci când sunt criticați. Indiferent de rezultatul discuției de luni, apreciez sincer deschiderea și respectul Excelenței Sale față de vocea societății non-politice de la București" a declarat Alexandru Cumpănașu Președintele CNMR și coPreședinte al Alianței "România Demnă și Puternică"(ARDP).

“Este de remarcat celeritatea cu care E.S. Ambasadorul Austriei la București Doamna Isabel Rauscher a reacționat la cererea a milioane de români reprezentați de Alianța RDP privind o situație deosebit de sensibilă. Împreună cu Domnul Alexandru Cumpănașu co-Președintele ARDP voi da curs onorantei invitații de luni și sper într-o discuție constructivă” a declarat Bobby Păunescu Președintele ARMIS și coPreședinte al Alianței "România Demnă și Puternică"(ARDP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.