Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ PSD anunță o decizie RADICALĂ, după ce Liviu Dragnea s-a internat: S-a AMÂNAT tot

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

PSD a luat o decizie radicală, după ce președintele partidului, Liviu Dragnea, a ajuns în spital. Conform lui Codrin Ștefănescu, secretar general al formațiunii, turneul național se oprește, iar lista candidaților la europarlamentare nu va fi făcută publică săptămâna acesta, așa cum era planificat.

Ștefănescu l-a vizitat, duminică seara, pe Liviu Dragnea la spitalul privat în care este internat și a anunțat că medicii încă nu sunt deciși dacă îl vor opera sau nu.

Citește și: Ieșire de ultim moment a lui Florin Călinescu! Vedeta PRO TV râde de Liviu Dragnea

”Acum am plecat de la spital. Am fost să îl vizitez. Părerile doctorilor sunt împărțite, Doi specialiști spun că nu e nevoie de intervenție chirurgicală, alți doi spun că e nevoie de două operații. În seara asta și mâine dimineață se mai fac analize și se va stabili. După ce a făcut RMN, doctorii l-au internat pe loc. Doctorii vor stabili ce vor face. După el, ar fi plecat din spital chiar din această seară. E o dublă hernie de disc și ar și o problemă în zona cervicală. Va trebui să stea la pat în zilele următoare, vom opri turneul național. Nu vom mai merge la Sibiu, Cluj și Brașov. O să amânăm și anunțarea candidaților la europarlamentare, amânăm tot săptămâna asta. Mâine trebuia să avem un BPN.

Amânăm tot, și CEX-ul care putea să aibă loc marți sau joi. Săptămâna aceasta facem centralizarea semnăturilor strânse, cred că o să depunem 1.300.000.

Citește și: Guvernul a semnat! Un gigant american anunță o nouă afacere între Armata Română și cea a SUA! Tehnologie de ultimă oră

El a zis că cu două creme și un spray se face bine. Lucrurile s-au acutizat, are dureri de vreo lună de zile.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.