Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Robert Negoiță, plângere penală la Parchetul General pe numele unui 'grup infracțional'. Numele lui Băsescu, invocat

Agerpres
Robert Negoita

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, s-a prezentat marți dimineață la sediul Parchetului General pentru a depune o plângere penală legată de retrocedări. Primarul reclamă nereguli grave cu terenul din parcul IOR.

„Discutăm despre un grup infracțional organizat, care au făcut niște ticăloșenii în lanț. Aici discutăm despre două terenuri din parcul IOR. (...) Asta trebuie ca instituția căreia mă adresez acum să identifice membrii acestei grupări organizate. În primul rând, proprietarii, dar în mod evident au avut sprijin masiv din partea instituțiilor statului. (...) Mai multe școli și grădinițe și-au pierdut spațiile. Această grupare organizată, acest grup infracțional este vinovat de tot ce s-a întâmplat. E vorba de foști primari. Una din retrocedările celebre a fost semnată de către domnul Băsescu în ultima zi de mandat, următoarea zi era la Cotroceni.  Un teren semnificativ din zona IOR. Eu am să pun acest material și pe pagina mea de Facebook.”, a spus Robert Negoiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.