Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Românii ies în stradă - Primul protest pentru SUSȚINEREA Laurei Codruța Kovesi

captura ONU
Kovesi ONU

Apare primul miting de susținerea a fostei șefe a DNA. Candidată favorită în cursa pentru șefia Parchetului European, Laura Codruța Kovesi a aflat, ieri, că este citată, de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție în urma unei plângeri depuse de omul de afaceri Sebastian Ghiță privind presupusa implicare a lui Kovesi în repatrierea fostului șef a FNI, Nicolae Popa.

"Romanii din Elvetia organizeaza maine (joi - n.red.), prin asociatia Rezist Zurich, un miting de sustinere a candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al UE.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Laura Codruta Kovesi, o profesionista recunoscuta pe plan international, are sustinerea majoritatii statelor membre ale UE pentru ocuparea prestigiosului post de procuror sef european. O singura tara i se opune cu toata puterea: Romania, prin guvernul Dragnea / Dancila si, de azi, prin Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie", transmite asociatia prin intermediul unui comunicat de presa remis Ziare.com.

De altfel, și membrii #rezist din Cluj plănuiesc, pe Facebook, să iasă în stradă pentru susținerea lui Kovesi. Deocamdată ora și locația nu au fost stabilite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.