Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Tăriceanu trimite scrisoare liderilor PSD, PNL, USR, UDMR, PMP și Pro România: invitație pentru negocieri după alegeri

negocieri

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat miercuri, la DC News Live, că va trimite în cursul acestei zile o scrisoare către președinții tuturor partidelor care candidează la alegerile europarlamentare pentru o colaborare în viitorul Parlamentul European pe anumite teme comune de interes.

„Am redactat o scrisoare, o trimit azi catre toti liderii politici. Le propun ca dupa alegerile pentru Parlamentul European, lasand la o parte diferentele dintre noi, cred ca sunt anumite teme la care trebuie sa reflectam impreuna, cum ar fi problema aderarii la Schengen, problema MCV, cresterea fondurilor de coeziune care sunt amenintate sa scada in viitorul proiect de buget european, refuzul conditionarii alocarii fondurilor structurale pe alte criterii decat economice. Lista nu vreau sa o inchid eu, vreau ca fiecare partid politic reprezentat in viitorul Parlament European sa poata sa isi aduca contributia”, a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE a zis că propune reuniuni săptămânale sau lunare ale tuturor europarlamentarilor români, prezidate, pe rând, de fiecare partid.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.