Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Teodor Meleșcanu a fost VOTAT președinte al Forța Națională pentru 'revigorarea României'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Teodor Melescanu

Teodor Meleșcanu a declarat, după ce a fost ales președinte interimar al partidului Forța Națională, că formațiunea este de centru, iar obiectivul este revigorarea României. Grațiela Gavrilescu este prim-vicepreședinte interimar, iar Alexandru Ștefan Băișanu a fost numit purtător de cuvânt, conform Mediafax.

Citește și: Andrei Caramitru îi dă PONTURILE ZILEI lui Florin Cîțu: măsuri URGENTE pentru a aduce bani la bugetul de stat

"Abia am încheiat ședința Biroului Permanent al partidului Forța Națională în care s-au luat măsuri foarte importante. A fost numit președinte interimar al partidului Forța Națională, domnul Teodor Meleșcanu. De asemenea, a fost aleasă doamna Grațiela Gavrilescu în funcția de prim-vicepreședinte al partidului și a fost ales domnul deputat Alexandru Ștefan Băișanu în funcția de șef al departamentului de comunicare și purtător de cuvânt al partidului", a anunțat, sâmbătă, secretarul general al partidului Forța Națională Mircea Găinușe.

Președintele Teodor Meleșcanu a anunțat validarea pozițiilor de președinți județeni ai Partidului Forța Națională și a precizat că formațiunea pe care o conduce este una de "centru".

"E un moment deosebit pentru noi. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au creat această structură importantă, Forța Națională și vreau, de asemenea, să mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat acestui partid și astăzi (sâmbătă - n.r.) au fost consfințite și participarea lor la organele de conducere în care au fost aduși. Vreau să vă informez că, de asemenea, cu ocazia discuțiilor de astăzi au fost validate toate pozițiile de președinți județeni și avem deja o strucutră care se constituie dintr-un nucleu central dur, cu toți liderii județeni și mai ales foarte mulți tineri care s-au alăturat partidului. Suntem un partid de centru, preocuparea pentru noi este revigorarea României", a declarat Teodor Meleșcanu, sâmbătă, la Parlament.

Teodor Meleșcanu a fost exclus din ALDE, după ce a fost ales președinte al Senatului, la propunerea PSD. De asemenea, Grațiela Gavrilescu și Alexandru Ștefan Băișanu au fost excluși din ALDE din cauză că au acceptat să fie propuși în funcții de miniștri în fostul Executiv Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.