Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă teroristă la Bruxelles: 16 persoane au fost arestate

Bruxelles

Autoritățile belgiene au anunțat că la primele ore ale dimineții de luni, 23 noiembrie, au arestat 16 persoane bănuite că au fost implicate în atentatele de la Paris. Însă printre cei reținuți nu se află Salah Abdeslam, unul dintre principalii suspecți ai atacului din Franța.

Poliția belgiană a efectuat duminică 19 raiduri în regiunea Bruxelles și 3 în orașul Charleroi, a anunțat magistratul Eric Van der Sijpt, potrivit New York Times.

Soldații belgieni au patrulat ieri pe străzile goale din centrul orașului, după ce guvernul a păstrat starea de alertă maximă.

Guvernul belgian a decis menținerea nivelului de alertă teroristă la nivelul maxim, pentru ziua de luni, pentru oraşul Bruxelles 4, pe o scară de 1 la 4, ceea ce semnifică „o ameninţare serioasă şi iminentă”.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că staţiile de metrou rămân închise, trenurile periurbane suspendate, astfel că, din cauza lipsei mijloacelor de transport în comun, în cursul zilei de luni, 23 noiembrie 2015, școlile și universitățile din Bruxelles vor fi închise.

Sursa foto: Emmanuel Dunand/Agence France-Presse

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.