Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Un cioban a intrat în incinta unui aeroport cu o grenadă în mână

grenada

A fost stare de alertă pentru forțele de securitate de pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, după ce o grenadă da fost descoperită în această dimineaţă pe păşunea din apropiere.

Un cioban care îşi păştea oile pe câmpul de lângă aeroport a găsit o grenadă de mână, a ridicat-o şi a venit cu ea la aeroport. Din fericire obiectul nu era periculos.

"Obiectul a fost preluat de specialiştii pirotehnişti care au constatat imediat că este vorba de o grenadă ofensivă de exerciţiu lestată (care nu a fost niciodată încărcată cu explozibil), folosită pentru antrenamentul militarilor la aruncarea pentru precizie şi distanţă. Carcasa este din cauciuc şi, pentru că nu reprezenta niciun pericol, nu a fost nevoie să fie aplicate măsuri suplimentare de siguranţă”, a declarat Nicoleta Trifan, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului timișorean, pentru pressalert.ro.

Specialiştii avertizează că, dacă sunt găsite astfel de obiecte, acestea nu trebuie atinse sau ridicate, ci trebuie se apeleze telefonul unic de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.