Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un microbuz și 3 mașini au fost implicate într-un GRAV ACCIDENT: Sunt 12 victime, a fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

UPDATE

Bilanțul ISU Caraș-Severin după accidentul de pe DN 6, dintre un microbuz și două mașini, arată că în total au fost implicate 12 persoane, opt dintre ele fiind rănite. Una dintre victime a murit.

Potrivit ISU Caraș-Severin, în accidentul produs în apropiere de Caransebeș au fost implicate 12 persoane, opt fiind, dintre care una este în stop cardiorespirator.

Citește și: Piedone, mesaj important la trei de la COLECTIV: ‘Simt cu toată fibra mea de părinte și de om că timpul nu mai poate rezolva nimic’

„Persoanele rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Caransebeș”, potrivit sursei citate.

O persoana aflată stare gravă a fost declarată decedată de către medici la locul accidentului.

Citește și: Andreea Pora a luat foc la decizia lui Tudorel Toader de a-l demite pe Augustin Lazăr: ‘Iohannis a încearcat să bage gunoiul intern sub preș…’

Știrea inițială

Cel puțin opt persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, în apropiere de localitatea Caransebeș, județul Caraș-Severin, între trei mașini și un microbuz.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, accidentul s-a produs în satul Jupa, în apropiere de Caransebeș, scrie mediafax.ro.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum

Din primele informaţii, opt persoane ar fi fost rănite, fiind necesară activarea Planului Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

„La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o descarcarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ. Din primele informații, ar fi vorba despre opt persoane rănite”, a transmis IGSU.

Citește și: Important! Iată cum ne dăm seama cu 24 de ore înainte că va veni un cutremur

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că DN6 (E70) Caransebeş - Lugoj, la km 466+600 de metri, este blocată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

Sursa foto: stirilecs.ro

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.