Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Alerte cu bombă în București, la Piața Română și la Mega Mall. Ambele alerte au fost false

Radu Pop
breaking news

UPDATE 23.50 - Controlul pirotehnic de la complexul comercial din Sectorul 2 s-a finalizat, iar aspectele semnalate nu se confirmă, a anunţat duminică seara Poliţia Capitalei.

Două alerte cu bombă au fost primite duminică, de autoritățile din București, câte una pentru Piața Romană și complexul comercial Mega Mall din București. În cursul zilei s-a mai semnalat o alertă de bombă la Mall Băneasa, avertizarea fiind însă falsă. Toate persoanele au fost evacuate, însă pirotehniștii ajunși la fața locului nu au depistat niciun dispozitiv explozibil.

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată de către Poliția Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât și într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului București. La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS și specialiști din cadrul SRI, pentru efectuarea de verificări specifice. În urma controlului pirotehnic, din zona publică din Sectorul 1, s-a constatat faptul că aspectele semnalate nu se confirmă. Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, sunt continuate verificarile de specialitate”, transmis duminică seara forțele de ordine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.