Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alerte de raid aerian în majoritatea regiunilor ucrainene: 'Primele patru rachete sunt în aer' / 'Rămâneți în adăposturi cât mai mult timp posibil'

voanews.com
rachete rusia

Alertele de raid aerian au fost declanşate, joi dimineaţă, în majoritatea regiunilor Ucrainei - transmite RBC, citat de Rador. Potrivit presei ucrainene, sirenele au început să sune în jurul orei 07:40. Şeful regiunii Mikolaiv, Vitali Kim, a raportat deja că au fost reperate primele patru rachete lansate de ruşi.

"Primele patru rachete sunt în aer" - a scris acesta pe Telegram. Guvernatorul regiunii Harkiv, Oleh Sinehubov, de asemenea, avertizat în legătură cu posibile lovituri cu rachete.

"Dragi locuitori din Harkiv și din regiune, rămâneți în adăposturi cât mai mult timp posibil, nu ignorați alerta de raid aerian! Există informații privind posibile atacuri cu rachete inamice asupra regiunii noastre" - a transmis oficialul.

Primarul din Poltava, Oleksandr Mamai, a scris şi el pe Telegram că există riscul unor atacuri cu rachete asupra orașului.

Un mesaj similar a transmis și primarul orașului Sumi, Oleksandr Lisenko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.