Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alex Ovecikin, starul echipei Washington Capitals, și care are o relație strânsă cu Vladimir Putin, a devenit al treilea marcator din istoria NHL

nhl.com
Alex Ovechkin hochei nhl

Alex Ovecikin, starul echipei Washington Capitals, a devenit al treilea marcator din istoria Ligii nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), marţi seara, reuşind să marcheze al 767-lea gol din cariera sa, în meciul câştigat cu 4-3 după prelungiri în faţa formaţiei New York Islanders, informează AFP, citat de Agerpres.

Hocheistul rus, în vârstă de 36 ani, l-a depăşit cu această ocazie pe cehul Jaromir Jagr, urcând pe prestigiosul podium dominat de doi canadieni: legendarii Wayne Gretky (894 goluri) şi Gordie Howe (801 goluri).

Oveckin a marcat în a treia repriză a meciului de pe Capital One Arena, aducându-şi echipa în avantaj (3-2). Aceasta a fost al 37-lea său gol din acest sezon, în 59 de meciuri disputate.

Jucătorul originar din Moscova a jucat în total 1.256 de meciuri în sezonul regulat, în 17 sezoane alături de Washington Capitals.

Idol al fanilor echipei din capitala Statelor Unite, Oveckin face obiectul criticilor pentru relaţiile sale strânse cu preşedintele rus Vladimir Putin şi refuzul său de a condamna invazia rusă din Ucraina.

Cehul Jaromir Jagr a disputat 1.733 de meciuri în cele 24 de sezoane petrecute în NHL, jucând între 2001 şi 2004 la Capitals, pentru care a marcat 83 de goluri în 190 de partide.

Jagr, în vârstă de 50 de ani, a avut ultima apariţie în NHL în 2017, pentru Calgary Flames. El continuă să joace în liga cehă, pentru Kladno, formaţia din oraşul său natal, pe care o patronează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.